Over Nordstil - Nordstil - De Stijl van het Hoge Noorden
55
page-template-default,page,page-id-55,theme-bridge,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
vuur

 

Nordstil

De Stijl van het Hoge Noorden

 

Al van jongs af aan ben ik nauw verbonden met Scandinavië. Als klein meisje bezochten we vaak mijn oom en tante in Noorwegen.

In Nederland zag ik de Scandinavische stijl terug in het werk van mijn vader. Als architect heeft hij veel inspiratie gehaald uit de Stijl van het Hoge Noorden met haar eenvoud, schoonheid, functionaliteit en puurheid.

Dankzij diverse trips naar Noorwegen, Zweden en Denemarken heb ik de Scandinavische manier van leven mogen ervaren en ben ik er echt van gaan houden.

 

De prachtig ingerichte woonhuizen & ‘hytten’ (vakantiehuisjes) met hun mix van een natuurlijke basis, gecombineerd met design. De met zorg bedekte tafels met allerhande lekkernijen. De warme rustieke sfeer van het Scandinavische najaar. een met kaarsen verlichte hal met een vaas vol vers geplukte veldbloemen. Dat is voor mij de Stijl van het Hoge Noorden. Dat is Nordstil.
 

Nordstil brengt deze stijl naar Nederland. Wij bieden u een met zorg geselecteerde collectie met Scandinavische merken die niet eerder in Nederland verkrijgbaar waren. De collectie is ingericht rond de elementen:

Vier elementen die de Stijl van het Hoge Noorden als geen ander weerspiegelen. De natuur is en blijft de grootste inspiratiebron en in samenspel met design, willen wij u de stijl & sfeer van Nordstil bieden. Een stijl & sfeer om van te houden : een liefde die we graag met u delen.
 

Hilsen fra Anna (Noors voor: liefs van Anna)
Nordstil