kledingrek van hout en leer

Cle Design
 

Cle Design eert duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. De unieke ontwerpen bestaan uit leer en gerecycled hout.

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoording

Het is allemaal begonnen toen Julie Clement een kledingrek voor zichzelf wilde maken. Ze mistte het overzicht en de ruimte voor haar kleding, evenals een mooi alternatief voor haar kledingkast.

Ze heeft een kledingrek ontworpen met een hanger in verzinkt ijzer met twee lederen riemen in een natuurlijke kleur.

Het kledingrek werd in haar slaapkamer geplaatst. Haar familie en vrienden gaven haar steeds complimenten over het  kledingrek. Dit gaf Julie het idee om een poging te doen het te verkopen.

Ze plaatste voor de grap een advertentie op een online marktplaats, waar veel biedingen op kwamen. Dit gaf haar het idee van Cle Design.

Haar wens was om interieurs in een Scandinavische stijl te verkopen, waar kwaliteit en functionaliteit voorop staan. Dit terwijl er een focus ligt op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. De start van Cle Design was een feit en het productassortiment is uitgebreid met prachtige producten. Alle producten hebben dezelfde uitstekende kwaliteit. Al het leer en hout wordt op dezelfde stijlvolle en unieke manier afgewerkt. Cle Design is een Deens interieurmerk dat unieke ontwerpen uit leer en gerecycled hout vervaardigd.

HOUTEN OPHANGSYSTEEM MET LEREN HAKEN 120 CM

 Opvrolijken van elke kamer

Een plank met leren dragers van Cle Design kan elke kamer opvrolijken.
Ze zijn perfect te gebruiken als boekenplank, aangezien leer een ongelooflijk sterk materiaal is. De dragers houden de boeken prima op zijn plaats. De planken zijn ook geweldig voor de kinderkamer of keuken.

Bekijk alle producten van Cle Design